ORGANIZIRAJTE SE IZNUTRA PREMA VAN

ORGANIZIRAJTE SE IZNUTRA PREMA VAN

Julie Morgenstern
142,40 kn
s PDV-om

Opis

Stotine tisuća ljudi uspjelo je pobijediti nered i uvesti red u svoj život zahvaljujući provjerenim metodama Julie Morgenstern. Nema u tome nikakve čarolije, nikakve misterije. Organiziranje je vještina koju svatko može svladati. Vrijednost ovog sustava organiziranja, kojeg je Julie razradila i usavršila tijekom dugogodišnjeg rada kao profesionalna organizatorica, u tome je što vam omogućuje da osmislite jedinstveni organizacijski plan temeljen na vašim vlastitim ciljevima, navikama i psihološkim potrebama - plan koji će djelovati u skladu s vašom osobnošću, a ne protiv nje. Neka vas Julie Morgenstern oslobodi da živite životom o kakvom ste sanjali.
Ovo je čudesno korisna knjiga koja vam pomaže organizirati vrijeme i život kroz brzi, jednostavni i praktični niz logičnih koraka. Uistinu daje rezultate!
Brian Tracv, pisac knjige Maximum Achievement Sviđa mi se! Korisna je, inteligentna i zabavna!
Barbara Sher, autorica knjiga Wishcraft i Live the Life You Love
Julie Morgenstern nam pokazuje kako upoznati vlastite navike i stilove kako bismo osmislili jednostavan i lako izvedivi plan koji daje rezultate, i pri tome se zabavili!
Felice VVillat, osnivačica tvrtke Davrunner
Jedino mi nije jasno kako Julie izgleda tako mlado...Siguran sam daju je Bog bio unajmio da organizira prvih šest dana stvaranja svijeta!
Mandy Patinkin, glumac

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2003
Broj stranica
271
Uvez
T

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist