ZAPISI IZ TRI ŽENSKA KUTA

ZAPISI IZ TRI ŽENSKA KUTA

Dubravka Miljković
133,50 kn
s PDV-om

Opis

Izuzetno duhovito, zabavno, pomalo ironično i beskrajno - ljudski. Svakako pročitajte, kupite ako možete, preporučite i poklonite. Kada je u pitanju ova knjiga ne možete pogriješiti.
Gr. Majda Rijavec, psiholog
Mnogi znanstvenici se plaše da će djelovati nekompetentno ako se služe jednostavnim i svima razumljivim rječnikom. Upotreba gomile stranih riječi za općepoznate pojmove i životne situacije čini dobar dio priručnika za svakodnevne probleme nepristupačnim običnom konzumentu svakodnevnog života. Prepoznati pojave iz svoje okoline, shvatiti ih, vidjeti što stručnjaci preporučuju za njihovo rješavanje, a pritom se i slatko nasmijati, zvuči nemoguće. Ova knjiga dokazuje daje to ipak moguće.
Višnja Grozdanić, prof.
Ranije ili prekasno, shvatit će muškarac - u životu tri kuta drže žene. Kako iz svog jednokutnog, zurišta, svojim jednokutno odgojenim umom, a za osobno dobro, sagledati tu složenost? Nagovještaj spoznaje je u ovoj knjizi, knjizi za muškarce.
Dr. Goran Hudec, dipi. ing. ei.
Olakšavajuće je znati da nismo jedini, da su i drugi prolazili kroz emocionalne vrtloge (čak oluje) s vlastitom djecom, partnerima i drugima, isplivavajući na površinu s kojom iluzijom manje, ali zato s očvrslom hrskavicom i kojom bodljom više - za svaki slučaj. Žena drži tri kuta u kući, veli poslovica, u slučaju ove knjige, njezina autorica drži čvrsto i konce logike i stručnosti i tečnog, čitkog, konciznog izlaganja građe.
Božica Jelušić, književnica

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2004
Broj stranica
171
Uvez
M

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist