OSTANITE POVEZANI SA SVOJIM TINEJDŽEROM

OSTANITE POVEZANI SA SVOJIM TINEJDŽEROM

Michael Riera
112,14 kn
s PDV-om

Opis

NOĆ JE PRAVO VRIJEME: Vaš tinejdžer/tinejdžerka ima drugačiji ritam spavanja nego vi, to ga duboko u noći čini najbudnijim i pomalo ranjivim, lako možda neće doći do prave povratne konverzacije, vaš tinejđer će se u te kasne sate vjerojatno otvoriti i naprosto vam pričati. Povremeno, subotom u noći namjestite budilicu i nakon ponoći uteturajte u kuhinju. Vaše će prisustvo iznenaditi, ali i ohrabriti vašu tinejdžerku. A vi biste mogli biti iznenađeni onime što ima za reći.
POUČAVANJE TINEJDŽERA DA ZAGOSPODARI SUDBINOM: kada zatraži dozvolu da "samo ovaj put" produži noćni izlazak, uzvratite mu: Kako će vas uvjeriti da će biti na sigurnom? Kakve će korake poduzeti da vas obavještava? To mu govori da je ključ njegove neovisnosti odgovorno ponašanje koje uzima u obzir vaše potrebe i to ga sili da, makar na trenutak, razmotri svoj zahtjev, iz vaše perspektive.
SVRHOVITA VOŽNJA AUTOM: vožnja u autu pored vaše tinejdžerke dopušta joj slobodne asocijacije, besciljno pričanje i možda čak otvaranje. Ali sve to ovisi o vašem odazivu na njene početne primjedbe: ako paničarite i prodikujete, prestaje govoriti. Ako umjesto toga zgrabite volan i šutite, po svoj prilici će vam povjeriti nešto važno.
VEČERA IMA NOVO ZNAČENJE l TO JE, NA NEKI NAČIN, DOBRA VIJEST: bez ozbiljnih razgovora, večera je sada vrijeme za brbljanje. To je vrijeme za jednostavno gledanje u oči, izvaljivanje jedne ili dviju dosjetki i smijeh. To je vrijeme za planiranje rasporeda za sljedeći dan. Te olake razmjene grade most dublje komunikacije s vašim tinejdžerom kada niste za stolom.

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2004
Broj stranica
275
Uvez
M

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist