SUDAC JUDA

SUDAC JUDA

Michael Mcgarrity
129,05 kn
s PDV-om

Opis

Zamjenika saveznog šefa policije Kevina Kerneya nekoliko je tjedana dijelilo od toga da svoju značku zamijeni rančerskim šeširom, kada je kasno jedne noći, u zabitom logorištu na jugu centralnog Novog Meksika, počinjeno šest ubojstava. Većina dokaza upućuje na to da je počinitelj serijski ubojica, no neobičnosti na jednom mjestu ubojstva ukazuju na još jednu mogućnost - da je petero ljudi ubijeno nasumce kako bi se prikrilo planirano umorstvo šeste žrtve, Vernona Langsforda, umirovljenog suca i bogatoga poslovnog čovjeka.
Ne isključujući ni jedan scenario, Kerney koristi sve raspoložive mogućnosti savezne policije Novog Meksika, kako bi pokrenuo temeljitu potragu za mogućim mahnitim ubojicom i dirigira pažljvim istraživanjem života Vernona Langsforda. Istraga ubrzo otkriva brojne motive za Langsfordovo ubojstvo, između ostaloga novac, osvetu, seksualne indiskrecije, te nerješeno ubojstvo Langsfordove supruge od prije šest godina, pismom bombom, koje je bilo namjenjeno Langsfordu.
Ali Kerney nema osumnjičenog, niti zna zašto Langfordov sin svoga umorenog oca prijezirno naziva Sudac Juda.
Suočen s najsenzacionalnijim slučajem u svojoj karijeri, Kerney mora u pogon staviti svu svoju vještinu kako bi pronašao i priveo pred lice pravde briljantnog i okrutnog ubojicu.

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2003
Broj stranica
226
Uvez
T

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist