STEPFORDSKE SUPRUGE

STEPFORDSKE SUPRUGE

Ira Levin
34,71 kn
s PDV-om

Opis

U bogatom predgrađu Connecticuta, djeca se igraju na njegovanim travnjacima, muškarci se voze skupim automobilima duž Route Nine prema svojim dobro plaćenim poslovima u kemijskim i elektroničkim korporacijama, a njihove se prekrasne, pomno dotjerane supruge brinu o kućanstvima.
Savršeno mjesto za Joannu i VValtera Eberharta i njihovo dvoje
djece! Dok Walter svakodnevno odlazi na posao u grad, Joanna se pokušava sprijateljiti sa ženama iz susjedstva. No, slijedi razočaranje - sve te supersmirene, superljubazne domaćice prezaokupljene su kućanskim poslovima, nemaju vremena i nezainteresirane su za društvena okupljanja. U međuvremenu, Walter postaje članom naizgled bezazlenog no tajnovitog Muškog kluba.
Joanna, naposljetku, ipak upoznaje i sprijateljuje se sa živahnom i bučnom Bobbie, te bogatom i prekrasnom Charmaine. Tri žene svakog tjedna igraju tenis, uživaju u dugim ručkovima i odustaju od pokušaja da se zbliže s bilo kojom od tamošnjih žena.
Ali, Charmaine nakon točno četiri mjeseca stanovanja u
Stepfordu odjednom počinje strašno nalikovati ostalim ženama iz predgrađa. Ista metamorfoza uskoro je zadesila i Bobbie.
Joanna je uvjerena da je samo pitanje vremena kad će i ona biti pogođena tom groznom promjenom i daje se u mahnitu potragu za novom kućom u obližnjim gradićima. Ujedno, u lokalnoj knjižnici, proučavajući stare novine, otkriva da su samo nekoliko godina ranije njene robotske i kućanstvom opsjednute susjede bile članice feminističkog kluba, čime se zagonetka stepfordskih supruga dodatno produbljuje.
Hoće li Joanna uspjeti uči u srž misterije prije nego što bude prekasno?

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2004
Broj stranica
138
Uvez
M

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist