MORBIDNOST

MORBIDNOST

John Case
79,21 kn
s PDV-om

Opis

U Hudson Valleyu žena i muškarac su brutalno ubijeni... u sjevernoj Koreji, selo desetkovano bolešću je bombardirano s namjerom da se potpuno unište svi dokazi o njegovu postojanju... a u norveškom moru, brod ledolomac se probija smrznutim vodama do udaljenog otoka u Arktiku, prevozeći sa sobom skupinu znanstvenika koji se nadaju da će iskopati tijela davno poginulih rudara.
Tri odvojena događaja - međusobno povezana intrigantnom mrežom skrivenih zapleta, koji su zapravo započeli još daleke 1918. godine kada je španjolska gripa širom svijeta ubila milijune ljudi, a sada postoji prijetnja da se povijest ponovi.
Novinar Washington Posta, Frank Daly, naišao je na priču svog života. Ali njegov plan da se pridruži znanstvenicima na misiji nalaženja ostataka smrtonosnog virusa gripe, koji je ostao sačuvan ispod debelih slojeva leda i da ga iskoriste za proizvodnju lijeka protiv bolesti, osujećen je oštrom olujom koja je Franka zadržala i onemogućila mu odlazak.
Kad se susretne s brodom nakon povratka u Norvešku, jasno je da je nešto krenulo po krivu. Strah proganja lica posade. Nitko ne želi pričati da su stigli prekasno, kako su tijela već odnesena i kako nije nemoguće da netko želi od tog virusa stvoriti novu vrstu biološkog oružja.
l netko želi da novinar prestane postavljati pitanja. Njegovi šefovi misle da je lud, a FBI ga ne želi ni saslušati. Frank Daiy, međutim, ne miruje, l što više otkriva, to ulozi postaju sve veći i opasniji. Dok se napokon ne suoči sa šokantnom tajnom, tajnom koja ga baca u utrku kojom će pokušati spriječiti ništa manje od... apokalipse.

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2004
Broj stranica
330
Uvez
T

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist