U POMOĆ, DJED BOŽIĆNJAK SE VRAĆA!

U POMOĆ, DJED BOŽIĆNJAK SE VRAĆA!

Pascal Bruckner
70,31 kn
s PDV-om

Opis

"Djeco sanjari, vi koji mjesečarite i ne možete spavati: širom otvorite oči u noći punog mjeseca. Možda ćete na nebu ugledati neobičnu zapregu koja leti prema zvijezdama. Gospodin bez godina, odjeven u crnu kožnu jaknu, pripijene mače..."
Nećemo vam odati kako točno izgleda i što sve radi Djed Božić-njak u ovoj neobuzdanoj i razbarušenoj bajci za velike (Pascal Bruckner namijenio ju je djeci starijoj od šest godina i odraslima starijima od trideset), kao niti kakvu ulogu imaju agenti Knil i Renkurb. Dok je budete čitali vjerojatno ćete primijetiti kako ste se zadibali kao da ste se s Njegovim Veličanstvom oporavljali od krize srednjin godina, trčali preko meridijana i vremenskih zona ili zapinjali u dimnjacima. Ova izuzetno šarmantna knjiga pita se kamo je nestao naš mir u srcu i čemu sva ta strka, no svaka nelagoda je neumjesna: onaj žalac cinizma i gorčine zapravo je ljekovit — samo
vas želi izliječiti od božićoze!
Iz pera jednog od najcjenjenijih irancuskih lilozola Pascala Bruck-nera, u brvatskom prijevodu Tine Andrijić i uz originalne ilustracije višestruko nagrađivanog francuskog grafičara Hervea Di Rosa, Algoritam vam — yalah! — donosi najneobičniji božični darak. Odbacite svoje predrasude, zaboravite sve što su vam roditelji ikada rekli o njemu i doznajte najskrivenije tajne Djeda Božićnjaka!

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2003
Broj stranica
92
Uvez
M

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist