• Novo
ISTRA - interactive CD ROM postcard virtual guide

ISTRA - interactive CD ROM postcard virtual guide

44,50 kn
s PDV-om

Opis

CD ROM RAZGLEDNICA «ISTRA» - VIRTUALNI VODIČ
Kada volimo svoju zemlju, prijatelju o njoj pričamo najljepše priče. Priče o prošlosti, sadašnjosti i vremenima koja dolaze.
To je doživljaj koji nudi naša cd-rom razglednica. Uzima prijatelja za ruku i vodi ga, uz lagane zvukove glazbe, šum valova i krik galebova, na putovanje Istrom.
Pokazuje mu bogatstvo nasljeđa prohujalih vremena, stoljetnu strogost drevnih kamenih zdanja, prekrasnu prirodu, beskrajno plavetnilo mora, zelenilo šuma i crvenu istarsku zemlju. Upoznaje ga sa razdraganom mladosti, preplanulim ribarom i radoznalim seljakom. Nudi mu netom ispečene friške sardele, fuže, pršut i sir, masline, tartufe iz motovunske šume, kroštule i fritule, zalijevajući ih istarskim teranom, merlotom i malvazijom. I sve je tu : miris, okus, ljepota.
Priča mu priču o zemlji koja nekako postoji oduvijek, priču u kojoj vrijeme nije stalo, priču iskrenog zagrljaja dobrodošlice modernom nomadu, koji na odlasku u srcu odnosi komadić ove čudesne zemlje Istre.
Iskustvo je to koje svatko može podjeliti sa svojim najdražima iz udobnosti svoga doma, maštajući o ponovnom dolasku ili prvom putovanju u želji da osjeti čaroliju.
Naša cd rom razglednica «Istra» izrađena je na pet jezika ( hrvatski, engleski, njemacki, talijanski i poljski ), sa više od 500 fotografija koje se mogu uvećavati, printati i slati putem elektronske pošte. Zastupljeno je 12 najzanimljivijih gradova i o svakom je rečeno tekstom i slikom ono najbitnije, navedeno je 21 mjesto poznato po događanjima i pučkim feštama, vinska karta sa najpoznatijim vinarima, zemljopisni položaj Istre, udaljenosti između većih gradova, različite vrijedne informacije za turiste i još mnogo toga.
Želimo Vam lijepu zabavu.
Geaa : Katica Bilonić
Buchert-tours : Ursula Buchert

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2005
Broj stranica
1
Uvez
t

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist