POMILOVANJE

POMILOVANJE

James Grippando
88,11 kn
s PDV-om

Opis

Dvije godine kasnije, Jack Swyteck je ponovo na vijestima kad pomoću odvjetnici trikova uspijeva postići oslobađajući! presudu za priznatog silovatelja i ubojicu Eddvja Gos Svjestan da se radi o pirovoj "pobjedi11 i ogorčen sobom i sustavom koji dopušta krivcima slobodni izađu iz sudnica, Jack se odluči prestati baviti pravom.
Ali, još netko ima ideje o njegovoj i budućnosti njegova oca. Goss je pronađen brutal ubijen u svom stanu, a dokazi ostavljeni na mjestu zločina upućuju upravo na Jacka kao mogućeg ubojicu. Guverner se, pak, suočava s ucjenama nepoznatog stranca koji tvrdi da m< dokazati da je čovjek Čije je pomilovanje prije dvije godine odbio potpisati bio - nevi
Sin i otac, svaki za sebe, počinju tragati za istinom, sve dok niz zastrašujućih dokaza potvrdi da obojica zapravo traže istog psihopata, za kojeg jedino znaju da je ubojica koji N vlastiti izvrnuti pogled na pravdu. Pronaći ga postaje presudno.
Ucjenjivač drži ključ lažne optužbe protiv Jacka. l samo on zna rješenje dileme koja opsjedala guvernera - je li ili nije pogubio nevinog čovjeka?
Kako se igra razvija i kako se steže omča oko oca i sina, na površinu izranja pravi parado! nijedan od njih dvojice ne može pomoći jedan drugome, a da pritom ne naudi sebi. SvaE danom i svakim novim postupkom ulozi postaju sve veći...

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2004
Broj stranica
296
Uvez
T

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist