OTKUPNINA

OTKUPNINA

James Grippando
52,51 kn
s PDV-om

Opis

Kada zaručnica mladog odvjetnika Nicka Reya razvrgne zaruke, to je samo jedan u nizu događaja koji će u potpunosti izokrenuti njegov život. Nickov otac Matthew, vlasnik flote ribarskih brodica, odlazi poslom u Južnu Ameriku, ali, kako njegova obitelj uskoro saznaje, možda se nikada više neće vratiti otamo.
Naime, u egzotičnom kolumbijskom lučkom gradiću Cartageni biva otet. Njegovi otmičari zahtijevaju tri milijuna dolara otkupnine, što je daleko veća svota nego što obitelj Rey može prikupiti. Na sreću, Matthew Rey nedavno se osigurao na istovjetan iznos; ali, na nesreću, otmičari, čini se, znaju sve o polici; a osiguravajuće društvo -sumnjajući na prijevaru - odbija isplatiti novac.
Nick Rey se za pomoć obraća FBI-ju, koji se birokratski skriva iza navodnog dogovora s američkom vladom u takvim slučajevima, no u pozadini odbijanja je sumnja tajne službe daje Matthew Rey zapravo umiješan u poslove s drogom.
Nemajući se kome obratiti, Nick se okreće vanjskom profesionalnom pregovaraču, koji je možda jedina osoba sposobna za pregovaranje s Matthewovim otmičarima i jedina nada za spas čovjeka od nečega što je postao unosan posao u Kolumbiji, otmica ljudi.

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2005
Broj stranica
408
Uvez
M

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist