PLAVI DNEVNIK

PLAVI DNEVNIK

Alice Hoffman
Izdavač: ALGORITAM  
88,11 kn
s PDV-om

Opis

Kada se Ethan Ford, savršen muž, idealan susjed i čovjek na koga se svi u svako doba mogu osloniti jednog prelijepog ljetnog jutra ne pojavi na poslu, nitko od njegovih bližnjih i ne sumnja da on već petnaest godina bježi od prošlosti koja ga neumitno su-stiže. Nitko i ne pomišlja tla je čovjek kojega poznaju duboko pohranio svoju pravu narav i svoj identitet; da je rođen pod drugim imenom, a da su djela iz njegova "prošlog" života tako strašna da ih je odlučio utopiti u jezeru koje je bilo svjedokom zločina.
Kada čvrsto stegnute spone počnu popuštati, a istina polako curiti na površinu, šokantna saznanja do temelja će potresti gradić Monroe u Massaehusettsu. Suočen s najstrašnijim optužbama za silovanje i ubojstvo tinejdžerice od prije petnaest godina, Kthan će priznati zločin, braneći se da je sada potpuno "drugi čovjek", a njegova obitelj i prijatelji morat će pronaći snage kako bi se suočili s nezamislivim i posegnuti najdublje u svoja srca kako bi pronašli dovoljno ljubavi i milosrđa da oproste neoprostivo.
U hrvatskom prijevodu Dragane Grozdanić i uz izvornu ilustra-ciju Dantea Gabriela Rossettija ovo je peti roman Aliee Hoffman izdanju Algoritma.

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2003
Broj stranica
238
Uvez
T

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Product added to wishlist