HIJERARHIJA ZAVJERENIKA - Komitet 300

HIJERARHIJA ZAVJERENIKA - Komitet 300

John dr. Coleman
Izdavač: DETECTA d.o.o.  
133,50 kn
s PDV-om

Opis

Možete li zamisliti jednu svemoćnu skupinu koja ne poznaje državne granice, koja je iznad svih zakona i svih država, koja ima vlast nad svim aspektima politike, religije, trgovine i industrije, bankarstva, osiguranja, rudarstva, trgovine drogom, naftne industrije, skupinu koja ne polaže račune nikome osim članovima svoje skupine?
Golemoj većini nas takva se skupina čini izvan dosega svih mogućnosti i sposobnosti bilo koje postojeće organizacije. Ako i vi tako mislite, onda pripadate većini. Postojanje tajne, elitne skupine koja vlada svim aspektima našega života izvan je dosega našega poimanja. Amerikanci bi reagirali ovako: "To se ne može dogoditi ovdje, to naš Ustav zabranjuje".
Činjenica postojanja takvoga tijela, zvanog "Komitet 300", grafički je prikazana u ovoj knjizi. Kada ljudi govore ili pišu o problemima, uglavnom kažu da su za probleme krivi "oni". Ova knjiga precizno otkriva tko su to "oni", kakvu su nam budućnost namijenili, kako već pedeset godina vode rat protiv američke države i nacije, rat koji samo što nismo izgubili, kojim se metodama "oni" služe i kako su nam isprali mozgove.

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2005
Broj stranica
350
Uvez
M

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Product added to wishlist