ANĐELI S NEBESKIH ZRCALA

ANĐELI S NEBESKIH ZRCALA

Vesna Šajber
Rasprodano
16,91 kn
s PDV-om

Opis

I ne zaboravi, ti moľeą sve, jer ti si voljeno, boľansko dijete. Ti jesi Bog. Bog koji se gleda u zrcalo.” - Sathya Sai Baba
Autorica, majka dva sina, ekonomistica, već dvije godine potpuno se posvetila duhovnom radu. Drľi tečajeve reikija, u cilju ąirenja svijesti o istinskoj svrsi naąega ľivota. O svojoj knjizi kaže:
“ To je knjiga o ljubavi. Ona govori o potrazi za ljubavlju u njezinom najčiąćem i najistinskijem obliku, o ljubavi koja je nedjeljiva i bezuvjetna…Kada te Boľanska providnost treći put vrati, a smrt te već drľi za ruku, s tanke linije između ľivota i smrti, očito ti ima neąto za reći, ima s tobom neki plan. Sve ąto sam mogla bilo je prihvatiti igru, i vjerovati joj..I nakraju, onaj koji mi je dao odobrenje da je napiąem, vodio me kroz sve njene etape, svojom rukom blagoslovio rukopis, Sathya Sai Baba, poručit će mi: Cijela potraga u tvojoj knjizi svodila se samo na jedno: potragu za samim sobom. Jedino ąto si za sada trebala naučiti jest voljeti sebe. Kada naučią voljeti sebe kao boľansko biće, ljubav će se izlijevati iz tog izvora za druge bez teąkoća. Onog časa kada sebe počneą voljeti kao Boga, sve razlike nestaju. Ti sve volią kao Boga, i ti si Bog. Bog koji zna da je Bog. Pronalazią Boga u svemu i svima, jer sve si ti i svi su ti, a ti već znaą tko si: onaj kojeg najviąe ljubią. Kojeg posvuda traľią…”

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2001
Broj stranica
347
Uvez
M

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist