GAAL POBJEDNIK

GAAL POBJEDNIK

John White
111,25 kn
s PDV-om

Opis

John White ugledan je suvremeni engleski pisac (1924.-2002.) Drugu polovinu života proveo je u Vancouveru, u Kanadi, i predavao psihijatriju na kanadskome sveučilištu University of Manitoba.
Napisao je brojne knjige o teološkim temama i o suvremenom kršćanskom životu, od kojih su u nas prevedene Bitka i Drugo lice erosa. Whiteova su djela tiskana u više od tri milijuna primjeraka i prevedena na više od trideset jezika.
Antroposke ljetopise počeo je pisati za vlastitu djecu koja su ga na to potaknula-a već nakon nekoliko godina postali su omiljeno štivo stotina tisuća tinejdžera i djece. Posljednji roman u ciklusu, Smrt Gospodara Tame, objavio je 2002. godine.
Ovaj je ciklus romana za mlade autorovo jedino beletrističko djelo, a odlikuje se vrsnim stilom, iznimno maštovitim zgodama, nesvakidašnje živopisnim likovima i suptilnom alegorijom koja potiče na promišljanje čovjekova odnosa prema Bogu. Budu li knjigu čitali i odrasli, neprijeporno će, čitajući o pustolovinama od kojih zastaje dah, prepoznati tu temu te alegoriju eshatoloških biblijskih zbivanja i promišljanje vječne teme borbe između dobra i zla.

Detalji proizvoda

Godina izdanja
2002
Broj stranica
292
Uvez
T

Komentari (0)

nema komentara

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

stupanj Komentari (0)

Trenutno nema recenzija korisnika.
Product added to wishlist